real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo

Könyvtár

Kezdőlap
Tanévnyitó
Iskolánkban szeptember elsején 8 órakor az évnyitó ünnepséggel 34 osztályban közel 1000 diáknak kezdődött meg a tanév. Az énekkar vidám, játékos, a kicsiket megszólító ének hangjaira a tanító nénik kézen fogva vezették be a megszeppent kis  elsősöket. Ez mindig megindító pillanat, hisz - ahogy az igazgató asszony is említette a beszédében - ők az ünnepély főszereplői. Külön megszólította a 9. évfolyam tanulóit is.Igaz, hogy ők idősebbek, de ugyanolyan izgalommal készültek   új iskolájukba, egy  új közösségbe. Az ünnepély kedves momentuma volt, amikor két alsós  diákunk a színpadon köszöntötte elsőbe érkező kistestvérét.

Ünnepélyünkön elmaradhatatlan iskolánk néptánc csoportjának fellépése, mellyel egyre több tanulónknak hozzák meg a kedvét a tánchoz.

Hagyományainkhoz híven a nyár folyamán kimagasló eredményeket elért sportolóinkat és edzőiket is köszöntötte az iskolavezetés sok sikert kívánva a további versenyekhez.

Tanévnyitónkat a Szózat hangjaival zártuk.

Mindenkinek eredményes, tanévet kívánunk!
Képek a Galériában
 
JÓ HÍR kiadványszerkesztőknek!

Szeptembertől a kiadványszerkesztés szoftverparkja  kibővül az Adobe összes kreatív szoftverére szóló előfizetéssel. Így a GIMP, InkScape, Scribus alkalmazásokon felül már Illustrator, After Effects, InDesign, Flash stb használatára is lehetőségetek lesz.  A kötelezően előírt tananyagon felül tapasztalt gyakorlati szakember vezetésével a PHOTOSHOP és  WEB-DESIGN tervezést is tanulhattok.

 


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, domain privacy. Valid XHTML and CSS.