real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo

Könyvtár

Kezdőlap
Mórások a médiában


Homonnai Luca szakközépiskola - Út RióbaMészáros Krisztofer 7.c osztályos tanuló

 
Karácsonyi együttlét

Régi hagyomány az iskolában, hogy decemberben ünnepi díszbe öltöztetjük aulánkat és alsós kisdiákjaink szereplésükkel igazi karácsonyi hangulatot varázsolnak. A 3. a osztály "Holle anyó" műsorával nemcsak diáktársaiknak, tanáraiknak és az iskola egykori dolgozóinak, hanem a Szivárvány óvoda kicsinyeinek is hatalmas örömet szerzett.  Radnóti Ákos alpolgármester úr, egyben a városrész önkormányzati képviselője, az óriási,  csillogó karácsonyfánál ajándékokkal, játékokkal  lepte meg az óvodásokat. Ugyancsak az ő kezdeményezésére december 18-án este a Móra-iskola szélesre tárta kapuit és a városrész lakóit hívta karácsonyi együttlétre. Énekkarunk és Nagy Balázs, a Győri Nemzeti Színház művésze másfél órás műsorral kedveskedett az érdeklődőknek. A zsúfolásig megtelt aulában a műsor után  forró teával és szaloncukorral kínáltuk az egybegyűlteket.

Képek a Galériában

 
Tájékoztató

Tájékoztató a 2016/2017-es tanévi 9. évfolyamra történő beiskolázás központi írásbeli felvételi vizsgájának lebonyolításához


Az írásbeli vizsga időpontja: 2016. január 16. (szombat) 10.00 óra


Amennyiben a tanuló a fenti időpontban neki fel nem róható alapos ok miatt nem tud megjelenni, előzetes bejelentéssel és igazolással pótló írásbeli vizsgát tehet:

2016. január 21. (csütörtök) 14.00 óra.

Bővebben...
 
Mikulás-parti

Iskolánk hagyományaihoz tartozik a Mikulás-parti.Ezt azért is várják nagyon a gyerekek, mert ugyanezen a napon érkezik meg az iskola karácsonyfája is.

Minden évben más-más osztály lehet a szervező. Ezúttal a végzős 13.A kapta meg ezt a jogot, mivel megnyerték a tavalyi diákdiri-választást.

Programjuk kiemelt részeként sor került a „gólyák” avatására. A 9. évfolyamosok számára ötletes feladatokat találtak ki. A próbatételek után teljes jogú mórás diákokká válhattak.

Képek a Galériában


 
Ebédbefizetés

EBÉDBEFIZETÉS

2016.március

BEFIZETÉS: február 15. - 16.    7.30-tól – 15-ig      

Ebédidő: 12.00-től – 12.30-ig

Bővebben...
 
XXIV. Novellaelemző és Fogalmazási Verseny

2015. november 30-án megrendezett, több megyét és határon túli magyar iskolát érintő

XXIV. Novellaelemző és Fogalmazási Verseny elődöntőjének feladata:

Hajnóczy Péter: A hangya és a tücsök novella volt.

Az elődöntő eredménye 2016. február 20-tól olvasható a honlapunkon. Az első húsz, legmagasabb pontszámot elért versenyzőt várjuk  tavasszal a döntőre.

 
Leendő első osztályosok

Az általános iskolában nagy sikerrel rendeztük meg 2015. november 24-én a beiskolázási nyílt napunkat. Sok érdeklődő szülő és leendő első osztályos gyermek vett részt a délelőtti bemutató órákon. A szülők délután tájékoztatót hallgattak meg az iskolánk nyújtotta lehetőségekről. Ez idő alatt gyermekeik szívesen kapcsolódtak be a játszóházi programokba.

2016. januárjában pót nyílt napot tartunk, amelyre tisztelettel és szeretettel várjuk a kedves Szülőket  és a leendő első osztályos gyermekeket.

Pót nyílt nap:     2016. január 12. kedd
805-945 Nyílt tanítási órák

Képek a Galériában


 
Megyei rajzpályázat

„Csodálatos vízi világ”  - megyei rajzpályázat

 Iskolánk a 2015/2016-os tanévben „Csodálatos vízi világ” címmel rajzversenyt hirdetett meg  nagycsoportos óvodások és  első osztályos tanulók számára.  A zsűrinek 211 beérkezett pályamunkát kellett elbírálnia. A gyerekek színes, aprólékos rajzokon, változatos technikával örökítették meg a víz alatti életet, élőlényeket, növényvilágot, tengeralattjárókat, búvárkodást, mesebeli figurákat, elképzelt városokat vagy személyes élményeiket. 2015. november 17-én került sor a pályamunkákból rendezett kiállítás ünnepélyes megnyitójára, ahol 36 kisgyermek oklevelet és jutalmat vehetett át.

Díjazottak névsora kategóriák szerint:

Bővebben...
 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 2


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, domain privacy. Valid XHTML and CSS.