real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo

Könyvtár

Kezdőlap
Nők Lapja iskolaválasztó különszáma

A Nők Lapja iskolaválasztó különszámában megjelent az ország 170 legsikeresebb középiskolájának rangsora.

Intézményünk, a  Győri Móra Ferenc Általános Iskola és Szakgimnázium az állami középfokú iskolák listáján az előkelő ELSŐ helyet foglalja el.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy közös, kitartó munkánk,  ilyen nagyszerű eredménnyel járt. Biztosak vagyunk abban, hogy ez erőt ad a jövő feladataihoz és  a további sikerekhez.
Bővebben...
 
Európai Mobilitas Hét


Az Európai Mobilitas Héten Makai Zsuzsa rendőrőrnagy, a Győri Rendőrkapitányság képviselője, és Berki Jenő az iskola rendőre a biztonsági közlekedés fontosságára hívta fel a tanulóink figyelmét. A KRESZ alapvető előírásainak ismertetése mellett a kerékpáros közlekedés egészség- és környezettudatosságáról is szó esett. Az elméleti bevezető után az iskola udvarán ügyességi feladatokat oldottak meg. Jutalmul a biciklin használható láthatósági eszközt kaptak.

 
Ebédbefizetés

EBÉDBEFIZETÉS

2016.november

BEFIZETÉS: októberr 17-18.    7.30 órától – 15.00 óráig      

Ebédidő: 12.00-től – 12.30-ig

Bővebben...
 
Tanévnyitó
Iskolánkban szeptember elsején 8 órakor az évnyitó ünnepséggel 34 osztályban közel 1000 diáknak kezdődött meg a tanév. Az énekkar vidám, játékos, a kicsiket megszólító ének hangjaira a tanító nénik kézen fogva vezették be a megszeppent kis  elsősöket. Ez mindig megindító pillanat, hisz - ahogy az igazgató asszony is említette a beszédében - ők az ünnepély főszereplői. Külön megszólította a 9. évfolyam tanulóit is.Igaz, hogy ők idősebbek, de ugyanolyan izgalommal készültek   új iskolájukba, egy  új közösségbe. Az ünnepély kedves momentuma volt, amikor két alsós  diákunk a színpadon köszöntötte elsőbe érkező kistestvérét.

Ünnepélyünkön elmaradhatatlan iskolánk néptánc csoportjának fellépése, mellyel egyre több tanulónknak hozzák meg a kedvét a tánchoz.

Hagyományainkhoz híven a nyár folyamán kimagasló eredményeket elért sportolóinkat és edzőiket is köszöntötte az iskolavezetés sok sikert kívánva a további versenyekhez.

Tanévnyitónkat a Szózat hangjaival zártuk.

Mindenkinek eredményes, tanévet kívánunk!
Képek a Galériában
 
JÓ HÍR kiadványszerkesztőknek!

Szeptembertől a kiadványszerkesztés szoftverparkja  kibővül az Adobe összes kreatív szoftverére szóló előfizetéssel. Így a GIMP, InkScape, Scribus alkalmazásokon felül már Illustrator, After Effects, InDesign, Flash stb használatára is lehetőségetek lesz.  A kötelezően előírt tananyagon felül tapasztalt gyakorlati szakember vezetésével a PHOTOSHOP és  WEB-DESIGN tervezést is tanulhattok.

 


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, domain privacy. Valid XHTML and CSS.