real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo

Könyvtár

Kezdőlap
Gólyatábor

Gólyatábor


Helyszíne:     Győrújbaráti Gyermektábor

Indulás:       2016. augusztus 29. 9.30 Móra-iskola aulája

                    (A busz 10.25-kor indul a Kórház-helyközi autóbuszmegállóból)

Érkezés:       2016. augusztus 30. 13.05-kor Kórház-helyközi autóbuszmegállóba

 
JÓ HÍR kiadványszerkesztőknek!

Szeptembertől a kiadványszerkesztés szoftverparkja  kibővül az Adobe összes kreatív szoftverére szóló előfizetéssel. Így a GIMP, InkScape, Scribus alkalmazásokon felül már Illustrator, After Effects, InDesign, Flash stb használatára is lehetőségetek lesz.  A kötelezően előírt tananyagon felül tapasztalt gyakorlati szakember vezetésével a PHOTOSHOP és  WEB-DESIGN tervezést is tanulhattok.

 
Tanévzáró ünnepség
2016. június 21-én  az épület egyik részében a végzős diákjaink az érettségi szóbeli vizsgán izgultak, a többiek az aulában a hagyományos évzáró ünnepségre készülődtek.
A tanulók rövid műsora után Csengeri Mária intézményvezető asszony az évet értékelő beszédével hivatalosan is bezárta a 2015-2016-os tanévet.
Idén sem maradt el a kiemelkedő teljesítmény nyújtott diákok jutalmazása. Összesen153 diák vehette át a tagozatvezetőktől a megérdemelt könyveket és okleveleket.
Képek a Galériában
 
Nyolcadikosok ballagása

2016. június 15-én nyolcadikosaink elköszöntek iskolájuktól. Hagyományainkhoz híven az énekkar dalokkal, Csengeri Mária intézményvezető asszony életre szóló bölcs tanácsokkal, a hetedikesek búcsúzó szavakkal, a ballagók közös énekkel, emlékező sorokkal, az iskolai jelképek átadásával tették emlékezetessé az ünnepet. A meghatódott szülők, rokonok, tanárok jelenlétében a végzőseink az Il silenzio hangjaira vonultak ki a Mórából.

Képek a Galériában

 
Szeptemberi ebédbefizetés


Tisztelt Szülők!

A szeptember hónapra történő ebédbefizetéshez a  gyorsabb ügyintézés érdekében a

kedvezményesen étkező gyermekek részére, az ehhez szükséges

NYILATKOZAT-ot előre szíveskedjenek kitölteni.

(A nyomtatvány a portán átvehető.)

A nyilatkozathoz csatolni kell, vagy

I. határozatot, - rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény

II. igazolást, - 14 évesnél idősebb gyermek iskolalátogatási ig.

III. orvosi okirat fénymásolatát. (másolatot nem tudunk készíteni)

Köszönettel: Hartyándiné R. Gabriella

 
Ebédbefizetés

EBÉDBEFIZETÉS

2016.szeptember

BEFIZETÉS: augusztus 15. - 16.    7.30 órától – 15.00 óráig      

Ebédidő: 12.00-től – 12.30-ig

Bővebben...
 
Tanár-Diák Röplabdamérkőzés

Hagyományteremtő szándékkal 2016. május 27-én jó hangulatú, tanár-diák röplabdamérkőzést tartottunk. A komoly csapatmunkát igénylő rendezvényt lelkes szurkolótábor  drukkolása kísérte. Mind a diákok, mind a vezetőség képviselőinek hangos biztatása közepette igazán sportszerű játékokat láthattunk. A szoros küzdelemben végül a tapasztaltabb csapat  nyert. Gratulálunk a tanárok csapatának és reméljük, jövőre még több középiskolás osztály kap kedvet a részvételhez.

Képek a Galériában

 
Ballagás
2016. április 29-én délután került sor ballagási ünnepségünkre. A szépen feldíszített termekben még néhány meghitt percet együtt töltöttek az osztályfőnökök diákjaikkal. A 17 órakor megszólaló utolsó csengetéskor a 10. és 11. osztályosok sorfala között  elindultak  az  iskola folyosóin az aulába, ahol a meghatódott szülők és vendégek várták őket.

A himnusz hangjai után  Csengeri Mária igazgatónő mondta el köszöntő beszédét.  Felidézte a ballagás hagyományának eredetét, majd életre szóló jó tanácsokkal látta el végzőseinket. Ezután színpadra léptek az alsóbb évfolyamosok,  akik versekkel, dalokkal búcsúztak diáktársaiktól.

Tomozi Anett 12.-es és Sáling Áron 13.-as diákunk idézte fel a négy, illetve öt év emlékeit, diákcsínyeit, mondtak köszönetet szüleiknek, tanáraiknak.

A megérdemelt  jutalomkönyvek kiosztása után az ünnepség hagyományosan a Móra-fal előtt ért véget. Ballagóink egy szál virágot helyeztek el névadónk domborművénél, majd a felcsendülő  Il silenziora elhagyták az alma matert.

Képek a Galériában

 
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 2


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, domain privacy. Valid XHTML and CSS.