real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo

Könyvtár

Kezdőlap
NAGY VAGY GYŐR 2016

Az idei tanévben, március 14-én iskolánk már második alkalommal vett részt a NAGY VAGY országos vetélkedőn, ami ez alkalommal is Győrben került megrendezésre.

Hat lány és hat fiú a Győri Móra Ferenc Szakközépiskolát képviselve – több hetes lelkes felkészülés után – reményekkel teli vágott neki a 24 csapat egyikeként a sportos megmérettetésnek.

Bővebben...
 
.
XXIV. Móra Ferenc Novellaelemző és Fogalmazási Verseny döntő végeredménye

I. helyezett        Bacsák Viktória 
 Kanizsai Dorottya Gimnázium, Szombathely    Tanára: Merklin Ferenc
II. helyezett       Pipics János 
 
         Tinódi Sebestyén Gimnázium , Sárvár   Tanára: Lukács Katalin

III. helyezett      Benedek Vivien   
Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola, Dunaújváros  Tanára: Kovácsné Rubint Ágnes
Bővebben...
 
1848-49-es forradalom és szabadságharc


Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc megemlékezését 2016. március 11-én tartottuk iskolánkban. A zenei és tánc elemekkel díszített műsort Czinderné Asztalos Mária tanárnő állította össze és tanította be az 5. b osztály tanulóinak. A műsorban részt vett iskolánk énekara is.

Képek a galériában

 
Természettudományos nap

2016. március 5-én, szombaton természettudományos napot rendeztünk diákjainknak.Reggel a felső tagozat és a középiskola tanulói együtt tekintették meg a MOBILIS Központ látványos bemutatóját. A nap további részében a középiskolások az aulában Büchler Zsolt tanár úr érdekes fizikai kísérleteit nézhették meg, a valamint a tornateremben kísérhették figyelemmel Bindics Tamás tanár úr szórakoztató kémiai kísérleteit. Ezalatt a felső tagozat tanulói 12 állomáson oldottak meg természettudományos jellegű, logikai feladatokat, illetve néztek meg természeti rövidfilmeket.

Képek a galériában

 
Szalagavató

Végzős diákjaink hónapok óta készültek a hagyományos szalagavató ünnepélyükre. Kitartó lelkesedéssel próbálták hétről hétre a nyitótáncot, melynek koreográfiáját Fertetics Andrea társastánc-pedagógus tanított be. Megható pillanat volt, amikor a látványos, közös tánc után felkérték szüleiket néhány tánclépésre. Ezután az osztályok külön-külön mutatták be saját produkciójukat, miközben a kivetítőn gyermekkori képeiket láthattuk. A szereplés után következett az esemény fénypontja. Csengeri Mária igazgató asszony először az osztályfőnököknek tűzte fel a szalagot majd ezután az osztályfőnökök a diákjaik ballagási ruhájára. Az ünnepség az ebédlőben pezsgős koccintással és állófogadással folytatódott.

Képek a Galériában

 
Adó 1 % -a


Tisztelt Szülők!

A Móra Alapítvány a Jövőért is fogadhatja az adók 1 %-át.

Ezért tisztelettel kérjük, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is az adóbevallásában az Alapítvány javára rendelkezzen az 1 % felhasználásáról. A befolyt összeget diákjaink javára fordítjuk.

Az Alapítvány (kedvezményezett) adószáma:

18988565-1-08

Hálás köszönettel a tanulóifjúság nevében:

Móra Alapítvány a Jövőért  Kuratóriuma

 


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, domain privacy. Valid XHTML and CSS.