real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo

Könyvtár

Kezdőlap
Szeptemberi ebédbefizetés


Tisztelt Szülők!

A szeptember hónapra történő ebédbefizetéshez a  gyorsabb ügyintézés érdekében a

kedvezményesen étkező gyermekek részére, az ehhez szükséges

NYILATKOZAT-ot előre szíveskedjenek kitölteni.

(A nyomtatvány a portán átvehető.)

A nyilatkozathoz csatolni kell, vagy

I. határozatot, - rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény

II. igazolást, - 14 évesnél idősebb gyermek iskolalátogatási ig.

III. orvosi okirat fénymásolatát. (másolatot nem tudunk készíteni)

Köszönettel: Hartyándiné R. Gabriella

 
Ebédbefizetés

EBÉDBEFIZETÉS

2016.szeptember

BEFIZETÉS: augusztus 15. - 16.    7.30 órától – 15.00 óráig      

Ebédidő: 12.00-től – 12.30-ig

Bővebben...
 
Tanár-Diák Röplabdamérkőzés

Hagyományteremtő szándékkal 2016. május 27-én jó hangulatú, tanár-diák röplabdamérkőzést tartottunk. A komoly csapatmunkát igénylő rendezvényt lelkes szurkolótábor  drukkolása kísérte. Mind a diákok, mind a vezetőség képviselőinek hangos biztatása közepette igazán sportszerű játékokat láthattunk. A szoros küzdelemben végül a tapasztaltabb csapat  nyert. Gratulálunk a tanárok csapatának és reméljük, jövőre még több középiskolás osztály kap kedvet a részvételhez.

Képek a Galériában

 
Ballagás
2016. április 29-én délután került sor ballagási ünnepségünkre. A szépen feldíszített termekben még néhány meghitt percet együtt töltöttek az osztályfőnökök diákjaikkal. A 17 órakor megszólaló utolsó csengetéskor a 10. és 11. osztályosok sorfala között  elindultak  az  iskola folyosóin az aulába, ahol a meghatódott szülők és vendégek várták őket.

A himnusz hangjai után  Csengeri Mária igazgatónő mondta el köszöntő beszédét.  Felidézte a ballagás hagyományának eredetét, majd életre szóló jó tanácsokkal látta el végzőseinket. Ezután színpadra léptek az alsóbb évfolyamosok,  akik versekkel, dalokkal búcsúztak diáktársaiktól.

Tomozi Anett 12.-es és Sáling Áron 13.-as diákunk idézte fel a négy, illetve öt év emlékeit, diákcsínyeit, mondtak köszönetet szüleiknek, tanáraiknak.

A megérdemelt  jutalomkönyvek kiosztása után az ünnepség hagyományosan a Móra-fal előtt ért véget. Ballagóink egy szál virágot helyeztek el névadónk domborművénél, majd a felcsendülő  Il silenziora elhagyták az alma matert.

Képek a Galériában

 
NAGY VAGY GYŐR 2016

Az idei tanévben, március 14-én iskolánk már második alkalommal vett részt a NAGY VAGY országos vetélkedőn, ami ez alkalommal is Győrben került megrendezésre.

Hat lány és hat fiú a Győri Móra Ferenc Szakközépiskolát képviselve – több hetes lelkes felkészülés után – reményekkel teli vágott neki a 24 csapat egyikeként a sportos megmérettetésnek.

Bővebben...
 
.
XXIV. Móra Ferenc Novellaelemző és Fogalmazási Verseny döntő végeredménye

I. helyezett        Bacsák Viktória 
 Kanizsai Dorottya Gimnázium, Szombathely    Tanára: Merklin Ferenc
II. helyezett       Pipics János 
 
         Tinódi Sebestyén Gimnázium , Sárvár   Tanára: Lukács Katalin

III. helyezett      Benedek Vivien   
Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola, Dunaújváros  Tanára: Kovácsné Rubint Ágnes
Bővebben...
 
1848-49-es forradalom és szabadságharc


Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc megemlékezését 2016. március 11-én tartottuk iskolánkban. A zenei és tánc elemekkel díszített műsort Czinderné Asztalos Mária tanárnő állította össze és tanította be az 5. b osztály tanulóinak. A műsorban részt vett iskolánk énekara is.

Képek a galériában

 
Természettudományos nap

2016. március 5-én, szombaton természettudományos napot rendeztünk diákjainknak.Reggel a felső tagozat és a középiskola tanulói együtt tekintették meg a MOBILIS Központ látványos bemutatóját. A nap további részében a középiskolások az aulában Büchler Zsolt tanár úr érdekes fizikai kísérleteit nézhették meg, a valamint a tornateremben kísérhették figyelemmel Bindics Tamás tanár úr szórakoztató kémiai kísérleteit. Ezalatt a felső tagozat tanulói 12 állomáson oldottak meg természettudományos jellegű, logikai feladatokat, illetve néztek meg természeti rövidfilmeket.

Képek a galériában

 
További cikkeink...
« ElsőElőző12KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 2


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Template, domain privacy. Valid XHTML and CSS.